consultatii, clinica sinaia, centru medical, stomatologie, ginecolofie, orl, endocrinologie, policlinica sinaia

oftalmologie sinaiaSanatatea ta
ecografie, consultatii ORL sinaia

8 moduri prin care poti afla genul copilului

Se estimeaza ca 50-70 % din parintii care asteapta un copil au posibilitatea de a afla sexul copilului inainte de ziua cea mare. Prin urmare, daca nu puteti astepta, eventual, noua luni lungi pentru a descoperi sexul copilului, incercati una dintre aceste metode, pentru a prezice sexul copilului tau.

In timp ce unele metode par complet aleatoare, altele s-au dovedit a fi foarte precise, in ciuda recomandarilor stiintifice indoielnice.
consultatii orl pret, medic dentist sinaia pret, ecografie ginecolofie pret, orl, endocrinologie, policlinica sinaia

ecografie, consultatii ORL sinaia

Banana fructul minune

Dupa ce veti citi acest articol, nu va veti uita la o banana in acelasi modBananele contin trei zaharuri naturale - sucroza, fructoza si glucoza combinate cu fibre. O banana ofera instantaneu, sustinuta si crestere substantiala de energie. Cercetarile au dovedit ca doar doua banane asigura suficienta energie pentru un antrenament intens de 90 de minute. Banana poate ajuta, de asemenea la depasirea sau prevenirea unui numar substantial de boli, ceea ce ne face sa credem ca este o necessitate adaugarea acestui fruct la dieta noastra de zi cu zi.

Conform unui studiu recent, printre persoanele care sufera de depresie, multe se simt mult mai bine dupa ce mananca o banana. Acest lucru se datoreaza faptului ca bananele contin triptofan, un tip de proteina pe care organismul il transforma in serotonina, iar acest lucru ne va face sa ne simtim mai relaxati.consultatii orl pret, medic dentist sinaia pret, ecografie ginecolofie pret, orl, endocrinologie, policlinica sinaia

consultatii orl pret, medic dentist sinaia pret, ecografie ginecolofie pret, orl, endocrinologie, policlinica sinaia, ecografie, consultatii ORL sinaia

10 semne pentru a merge la dentist


Este acel lucru pe care am fost nevoiti sa il facem la fiecare sase luni, in copilarie si totusi cei mai multi dintre noi nu reusesc sa respecte acest lucru ca adulti: vizita la dentist in mod regulat. Fie ca alegeti sa dati vina pe un program ocupat, o viata de familie agitata sau un program social exigent, un lucru e sigur - ar trebui sa ne facem tot timpul pentru a merge la dentist sau am putea regreta mai tarziu. Doar pentru ca te speli pe dinti de doua ori pe zi si folosesti ata dentara de cateva ori pe saptamana nu inseamna ca esti scutit de a face o vizita la dentist. in cazul in care dintii nu sunt curatati in mod corespunzator cel putin o data pe an, riscati de probleme grave de sanatate, cum ar fi boli ale gingiilor sau boli coronariene. Daca va confruntati cu oricare dintre semnele de mai jos, aveti nevoie de o programare la dentist imediat!

Aici sunt 10 semne care va recomanda sa mergeti la medicul dentist...ecografie, consultatii ORL sinaia

ecografie, consultatii ORL sinaia

Ecografie ultrasunete pentru sarcinaO ecografie pentru sarcina cu ultrasunete este un test de sarcina care foloseste undele de sunet de inalta frecventa pentru a crea imagini cu copil in pantece, precum si cu organele mamei. Numarul mediu de ultrasunete variaza in functie de fiecare sarcina si trebuie utilizat numai atunci cand este indicata medical.

O ecografie ajuta la monitorizarea dezvoltarii normale a fatului, pentru a identifica eventualele probleme care pot aparea pe parcursul sarcinii. Exista mai multe tipuri de ecografii cu ultrasunete, cum ar fi: ecografia 3D, ecografia 4D sau ecocardiografie (ECG), care este de fapt o ecografie ce arata in detaliu in inima fatului...ecografie, consultatii ORL sinaia


ecografie, consultatii ORL sinaia

6 sfaturi de prevenire a bolilor de inimaFumatul sau folosirea tutunului de orice fel este unul dintre factorii de risc cei mai semnificativi pentru dezvoltarea bolilor de inima. Substanetele chimice din tutun pot afecta vasele inimii si sange, ceea ce duce la ingustarea arterelor (ateroscleroza). Ateroscleroza poate duce in cele din urma la un atac de cord.

Monoxidul de carbon din fumul de tigara inlocuieste o parte din oxigen in sange. Acest lucru creste tensiunea arteriala si ritmul cardiac prin fortarea inimii sa lucreze mai mult, pentru a furniza suficient oxigen. Femeile care fumeaza si iau anticonceptionalele au un risc mai mare de a avea un atac de cord sau accident vascular cerebral pentru ca atat de fumatul cat si pilule contraceptive cresc riscul de formare a cheagurilor de sange.