consultatii, clinica sinaia, centru medical, stomatologie, ginecolofie, orl, endocrinologie, policlinica sinaia

oftalmologie sinaia


Oftalmologie • medic, doctor consultatii oftalmologie sinaia
  Dr. Agiu Bogdan

  Doctor specialist oftalmolog
  + Centrul Medical Carol
  + Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București

  Dr. Agiu Bogdan, parte din echipa Centrul Medical Carol, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, este specializat in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor si simptomelor oftalmologice, avand competente medicale in efectuarea unui examen oftalmologic complet.
  Proceduri:


  • > Consult oftalmologic

   > Consult post diagnostic

   > Determinarea acuitatii vizuale

   > Verificarea motilitatii oculare

   > Examinarea aspectului exterior al ochilor si pleoapelor

   > Biomicroscopie
Ochelari de Vedere
Lentile ESSILOR


Beneficiați de claritate superioara a vederii in momentul in care alegeti liderul de piata al lentilelor ESSILOR. Acestea vă asigură că lentila acționează ca un scut pentru a vă proteja ochii de reflexii, vă protejează lentila de zgârieturi, pete, praf, apă și vă protejează ochii de UV și lumina albastră dăunătoare. Alegeți între Crizal Sapphire UV și Crizal Prevencia în funcție de nevoile pe care le aveți - lentile estetice sau care să ofere protecție sănătății oculare.

Vedeti mai confortabil


Între calculatoare, smart watch-uri și telefoane, avem nevoie de ochelari în viața noastră care este mai conectată ca niciodată. Timpul tot mai îndelungat petrecut zi de zi în fața ecranului ne pune ochii la încercare și poate cauza efort ocular digital. Eyezen este un design de lentilă corectoare monofocală. Oferă vedere mai bună decât modelele de lentilă monofocală obișnuite și contribuie la scăderea oboselii vizuale. Eyezen este disponibil pentru toată lumea — fie că aveți rețetă sau doar vă doriți o pereche de ochelari pentru folosirea zilnică a dispozitivelor cu ecran digital.


cursuri evaluator

Vedere fara PETE


Copii, animale, și chiar degetele dumneavoastră, știți cât de pătați și de murdari pot fi ochelarii—mai ales dacă îi purtați în fiecare zi. Dacă lentilele sunt murdare, este mai greu să vedeți clar. Opțiunea de optimizare a lentilei Crizal Alizé UV pentru rezistență la pete vă oferă lentile care rămân curate pentru mai mult timp, și vă asigură astfel o vedere fără probleme.Rame Ochelari