consultatii, clinica sinaia, centru medical, stomatologie, ginecolofie, orl, endocrinologie, policlinica sinaia

oftalmologie sinaia


Neurologie • medic, consultatii neurologie sinaia
  Dr. Zecheru Lapusneanu Letitia

  Doctor specialist neurolog
  + Centrul Medical Carol
  + Spitalul Judetean Ploiesti


  Zecheru Lapusneanu Letitia, medic neurolog in echipa Centrul Medical Carol este specializat in diagnosticarea si tratarea tuturor formelor de afectiuni neurologice de la simple ameteli pana la pierderi de memorie sau confuzie.


  Proceduri:


  • > Consultatie neurologie
   > Consultatie post diagnostic
   > Referat neurologie
   > Testare aptitudini neurologice - Fise Auto  Cand ar trebui sa vezi un neurolog?
  Dureri de cap durerile de cap sunt experimentate de catre toti. Le putem simti din sinusuri, in partea de sus a capului nostru, de-a lungul muschilor capului, pana la nivelul gatului, umerilor sau de-a lungul creierului. Acestea pot fi cauzate de mai multe conditii de la o infectie a sinusurilor pana la o durere de dinti cauzata de o vizita la dentist. Simptomele de dureri de cap mai grave, inclusiv migrene, pot fi varsaturi, dureri de cap care devin mai severe sau continue, o durere de cap care incepe dimineata, modificari vizuale, sau chiar convulsii. Daca simptomele sunt suficient de severe dureri de cap, medicul de familie ar putea sa va trimita la un neurolog.

  consultatie neurologie, consultatie ORL sinaia
  Durerea cronica durere cronica este durerea care dureaza timp de luni sau chiar ani. Aceasta durere poate fi rezultatul unei boli sau accident, dar atunci cand dureaza mai mult decat timpul de recuperare, ea poate deveni un simptom al unei probleme diferite. Cand aceasta durere nu este ceva minor, puteti alege sa vedeti un neurolog, mai ales daca aveti alte simptome, impreuna cu durere ca slabiciune, amorteala sau probleme cu vezica urinara sau de control al intestinului.

  Ameteli Ametelile pot veni in diferite moduri. Neurologistul poate trata ameteala, ca un simptom de vertij sau dezechilibru. Vertijul te face sa te simti ca si cum lucrurile din jurul vostru se rotesc; dezechilibru este dificultatea de mentinere a echilibrului.

  Amorteala sau furnicaturi amorteala sau furnicaturi pot fi generate din mai multe motive diferite, unele la fel de simple ca taierea circulatiei sangelui in unele zone ale corpului sau cu perioade lungi fara alimentatie. Cu toate acestea, in cazul in care amorteala continua, apare brusc, sau se intampla sa apara doar pe o parte a corpului, acestea pot fi motive pentru a vedea un neurolog. Amorteala sau furnicaturile sunt simptome cum sunt cele descrise mai sus sau pot fi, de asemenea, semne ale unui accident vascular cerebral, caz in care aveti nevoie de ajutor foarte repede.

  Slabiciune Sentimentele de slabiciune pe care ar trebui sa le vada un medic sunt diferite de oboseala sau durerile musculare dupa o plimbare sau effort fizic. Slabiciunea musculara acolo unde este nevoie de un efort suplimentar pentru a muta mainile sau picioarele este un simptom pe care trebuie sa il adresati medicului neurolog. Aceasta ar putea fi cauzat de o stare mai grava sau boala a sistemului nervos, cum ar fi accident vascular cerebral.

  Probleme de circulatie Probleme in miscare, cum ar fi dificultati de mers, miscari stangace neintentionate sau miscari tremurande, pot fi simptome ale unei probleme in sistemul nervos. Poate ar trebui sa vedeti un neurolog daca aceste probleme de circulatie va afecteaza viata ta de zi cu zi, deoarece un tremur poate fi un efect secundar al medicamentelor sau al anxietatii.

  Probleme de vedere dificultatea de a vedea poate fi cauzata de imbatranire sau de sistemul nervos. Daca dificultatea este brusca si se intampla la ambii ochi, poate ca ar trebui ca vederea dvs sa fie evaluata. Fie un doctor oftalmolog sau medicul de familie va poate sfatui sa mergeti la un neurolog.

  Pierdere a memoriei sau confuzie probleme de vorbire, probleme de pierdere a memoriei, schimbari de personalitate, sau confuzie sunt toate simptome care ar putea fi cauzate de tulburari sau probleme la nivelul creierului, coloanei vertebrale sau nervii. Unele dintre aceste simptome pot fi din cauza problemelor de invatare sau pot fi cauzate de o boala cum ar fi Alzheimer.

  Probleme de somn Cu toate ca stim mai multe cauze evidente ale problemelor de somn -mersul la culcare prea tarziu, stari de apnee in somn sau anxietate, cosmaruri, unele probleme de somn au tulburari neurologice. Un exemplu in acest sens este narcolepsia, care este o boala cronica, genetic, cu nicio cauza cunoscuta, care afecteaza sistemul nervos central al corpului.