consultatii, clinica sinaia, centru medical, stomatologie, ginecolofie, orl, endocrinologie, policlinica sinaia

oftalmologie sinaia


Ginecologie • medic, doctor consultatii ginecologie sinaia
  Dr. Cotiga Cristian

  Doctor primar obstetrica-ginecologie
  competenta ecografie
  + Centrul Medical Carol
  + Spitalul Clinic "Filantropia" Bucuresti


  Cotiga Cristian, medic ginecolog in echipa Centrul Medical Carol este specializat in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor si simptomelor referitoare la obstetrica-ginecologie, de la infectii vaginale pana la primele semne ale sarcinii.

  Cele mai multe femei ar trebui sa consulte un ginecolog in mod regulat. Cand si cat de des este recomandata o programare la ginecolog depinde de varsta cat si de particularitatile persoanei respective.


  Proceduri:  • > Consult ginecologic

   > Consult post diagnostic

   > Ecografie vaginala

   > Ecografie abdominala

   > Ecografie endovaginala

   > Aplicare sterilet

   > Secretie Mamara

   > Examen secretie vaginala

   > Examen Papanicolau

   > Extragere sterilet

   > Examen Papnicolau mediu lichid

   > HPV simplu

   > Cauterizare

   > Consult cuplu sterilitate  Ce presupune o consultatie ginecologica?


  In cadrul consultarii, discutam simptomele dumneavoastra cat si tratamentele posibile. Daca este necesar, vom efectua un examen ginecologic sau obstetrical, uneori, dar si un examen ecografic pentru a mari nivelul de examinare. De asemenea, exista posibilitatea sa fie necesara recoltarea de sange sau urina.  Cat timp ar trebui sa dureze un examen ginecologic?


  Examenul fizic va dura 10-15 minute, istoricul familial, simptomele aparute in ultima perioada cat si discutarea rezultatelor dureaza aproximativ 30 de minute. Prin urmare, o consultatie ar trebui sa se planifice pentru aproximativ 45 minute - o ora, inclusiv examinarea rezultatelor de laborator.  Va afecteaza examenul ginecologic?


  Examenul ginecologic nu ar trebui sa doara. In general, acesta se fi realizeaza intr-un mod facil astfel incat sa nu cauzez decat un disconfort usor, fara niciun efort. Daca simtiti cea mai mica durere, examenul poate fi Intrerupt In orice moment.