consultatii, clinica sinaia, centru medical, stomatologie, ginecolofie, orl, endocrinologie, policlinica sinaia

oftalmologie sinaia


Ginecologie • medic, doctor consultatii ginecologie sinaia
  Dr. Polexa Alexandru

  Doctor specialist obstetrica-ginecologie
  competenta ecografie obstetrica-ginecologie, histeroscopie, laparoscopie
  doctorat in infertilitate - cauze si tratament
  + Centrul Medical Carol
  + Spitalul privat Regina Maria Brasov

  Dr. Polexa Alexandru, absolvent al Universitatii de Medicina Tg. Mures, cu studii de doctorat in infertilitate la Spitalul Universitar Koc din Istambul, Turcia, medic specialist ginecolog in echipa Centrul Medical Carol este specializat in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor si simptomelor referitoare la obstetrica-ginecologie, avand competente medicale in ecografie obstetrica-ginecologie, histeroscopie, laparoscopie.

  medic, doctor consultatii ginecologie sinaia
  Dr. Cotiga Cristian

  Doctor primar obstetrica-ginecologie
  competenta ecografie
  + Centrul Medical Carol
  + Spitalul Clinic "Filantropia" Bucuresti

  Cotiga Cristian, medic ginecolog in echipa Centrul Medical Carol este specializat in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor si simptomelor referitoare la obstetrica-ginecologie, de la infectii vaginale pana la primele semne ale sarcinii.

  Cele mai multe femei ar trebui sa consulte un ginecolog in mod regulat. Cand si cat de des este recomandata o programare la ginecolog depinde de varsta cat si de particularitatile persoanei respective.


  Proceduri:  • > Consult ginecologic

   > Consult post diagnostic

   > Ecografie vaginala

   > Ecografie abdominala

   > Ecografie endovaginala

   > Aplicare sterilet

   > Secretie Mamara

   > Examen secretie vaginala

   > Examen Papanicolau

   > Extragere sterilet

   > Examen Papnicolau mediu lichid

   > HPV simplu

   > Cauterizare

   > Consult cuplu sterilitate  Ce presupune o consultatie ginecologica?


  In cadrul consultarii, discutam simptomele dumneavoastra cat si tratamentele posibile. Daca este necesar, vom efectua un examen ginecologic sau obstetrical, uneori, dar si un examen ecografic pentru a mari nivelul de examinare. De asemenea, exista posibilitatea sa fie necesara recoltarea de sange sau urina.  Cat timp ar trebui sa dureze un examen ginecologic?


  Examenul fizic va dura 10-15 minute, istoricul familial, simptomele aparute in ultima perioada cat si discutarea rezultatelor dureaza aproximativ 30 de minute. Prin urmare, o consultatie ar trebui sa se planifice pentru aproximativ 45 minute - o ora, inclusiv examinarea rezultatelor de laborator.  Va afecteaza examenul ginecologic?


  Examenul ginecologic nu ar trebui sa doara. In general, acesta se fi realizeaza intr-un mod facil astfel incat sa nu cauzez decat un disconfort usor, fara niciun efort. Daca simtiti cea mai mica durere, examenul poate fi Intrerupt In orice moment.